Shassha Danial

02 February 2010

entah...

6 jam saye tunggu awak untuk meng-reply satu je msg saye...
tibe2 saye cal, awak ckp mkn then saye tanye takan mkn sampai 5 6 jam kan?...
awak cakap awak tertdo then maen game...
sempat pulak awak maen game...
msg saye yang 1 tu awak tak sempat agaknye nak reply...
-.-
then awak cakap saye yang tak reply...
ape nie...
saye penat awak...
sumpah saye penat...
)):
awak cal tapi saye tak pickup...
tibe2 awak text saye "u nak angkat fon call i or u nak i blah dari u"
camtu je awak cakap?...
hmmm...
saye tak salah pon...
tapi kenapa ntah macam saye je yang besalah skarang nie...
tapi tape la...
saye tak salahkan awak pon...
its okay...
keep it up...
(:

No comments:

Anda baik kalau click. Thanks! :)