Shassha Danial

24 May 2009

LAMBAIAN KAABAH....

ari tue mak ngan abah sha dpt surat dari tabung haji...dlm surat tu ckp,mak ngan abah nie jadi calon menunggu...so that means lau ade org yg ade hal then tak jadi pegi,mak ngan abah akan pegi laa...camtu...sha tak tawu la camne nk duk kat ini tnpa mak ngan abah...lame tu 40 hari...hwaaaaa...sure crying everyday...so skang nie mak ngan abah mmg da sebuk kursus haji la...sha tak kesah pon diorang nak g...jln yg baek kan...hehehe...laen la lau diorang nk g clubbing...;p....hahahahaha....tapi.....sha tanak duk sowg2...takot...skang nie da la bnyak org jahat...(syg..teman kan i...bole?...)...hehehehe...sblum nie mmg la ade pngalaman sbb mak ngan abah pena g umrah...but tu tak lame...14 hari je...tapi sha survive gak la...sbb time tu baru dajah 3...hehehe...bayangkan la.....ngeee~~~so skang nie lau mak ngan abah pegi,sha doakan diorang slamat pegi dan slamat kembali...tu je...sha nk cite nie...hehehe...dulu mase mak ngan abah g umrah...nak tawu tak ape soalan petama sha tanye mak bile mak smpai kat airport...sha tnye.."mak,beli tak inai yg org suh beli tu? "...heheheh...sengal...bukan nk tnye mak sehat ke tak ape ke...nie tnye psl inai...hahahaha...sabo jelah dpt anak camni kan...ngeee~~~sha mesti windu gile kat nanti...pecaye la...sumpah tak tipu...hehehehe....

2 comments:

hudzren' said...

hehe sygg u dtg la ipoh je nti duk umh mak lang u kn sng.bleh i tgk2 kn.hehehhe ;D

.sDanial. said...

husren; mak dengan abah dah selamat pegi dan selamat balek dah pun.. :)

Anda baik kalau click. Thanks! :)